Single ‘Vat Van Jou’ uit en Voorjaarstour

AMSTERDAM – Paul de Munnik heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Vat Van Jou’ uitgebracht. Hij kondigde ook aan op voorjaarstour te gaan langs bijzondere locaties in het hele land. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de websites van de zalen.

Paul de Munnik zegt het volgende over zijn nieuwe single: “Ik probeer voor elk nieuw album altijd een nummer te vertalen waar je eigenlijk beter maar van af zou kunnen blijven. Voor mijn komende album was “A case of you” van Joni Mitchel blijkbaar aan de beurt. Een van mijn all-time favorieten. In mijn vertaling werd dat “Vat Van Jou”.”

Over de aankomende voorjaarstour zegt hij: “Voor de voorjaarstour in mei komt dat goed uit, omdat ik die serie optredens wil spelen in het kader van ‘inspiratie’ en als ode aan hen die ons voorgingen. Naast een dwarsdoorsnede van mijn eigen werk, zowel oud als nieuw, zal ik ook weer op de schouders van reuzen gaan staan, en het werk brengen waar ik schatplichtig aan ben.”