Koningsdagconcert

Op 15 april a.s. zal Paul optreden tijdens het jaarlijkse Koningsdagconcert in De Flint in Amersfoort.

Dit concert wordt aangeboden door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima. De avond wordt bijgewoond door genodigd publiek dat betrokken is bij de organisatie van Koningsdag in Amersfoort. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix is eveneens aanwezig.

Bij het concert staat dit jaar de stem centraal. Onder het motto ‘Alle Stemmen Gelden’ zingen koren over levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde en verlangen. Cappella Amsterdam, ZO! Gospel Choir, de meisjes van het Nationaal Kinderkoor en verschillende koren uit de regio treden op. Naast Paul zingen ook Henk Neven, Robert Holl, Gershwin Bonevacia, Claron McFadden, Nora Fischer en de Syrische zussen Jawa en Shaza Manla. De dirigenten zijn Wilma ten Wolde en Daniel Reuss.

Het Koningsdagconcert wordt uitgezonden op zaterdagavond 27 april op NPO 2.