Joni in BAC

Op 17 en 18 april zal ik voor de derde keer meewerken aan een “JP den Tex Storytelling”-avond. 

De eerste die we deden had Bob Dylan als centrale figuur. De tweede was een avond over Lou Reed, daar kon ik helaas niet bij zijn. De derde aflevering ging over Tom Waits, en de komende in april zal Joni Mitchell als lichtend thematisch hoogtepunt hebben. 

De avonden zijn in het Betty Asfalt Complex, de perfecte locatie voor een paar uur verhalend en muzikaal vermaak, onder leiding van de onze bezielde hopman JP den Tex. 

Samen met Kees Prins, Marlijn Weerdenburg, Vera van der Poel, Edo Donkers en Diederik van Wassenaer zal ik JP bijstaan in zijn zoektocht naar de kern van dat grote wonderlijke muzikale, en poëtische talent: Joni Mitchell.  Met bewerkingen, vertalingen en vertakkingen zullen we handen en voeten proberen te geven aan onze bewondering voor deze grootheid. 

Komt allen, ik beloof u een bijzondere avond!

Kaarten zijn te koop via bettyasfaltcomplex.nl.