Acda en de Munnik

THOMAS ACDA & PAUL DE MUNNIK
DAVID MIDDELHOF
DAVE VAN BEEK
ANGELO DE RIJKE
JB MEIJERS

Het duo Acda en De Munnik bestaat niet meer.
In het seizoen 2014/2015 hebben Thomas Acda en Paul de Munnik hun laatste gezamenlijke theatertournee gespeeld.

Theaterprogramma’s:
NAAM | afscheidstournee (nov. 2014 – maart 2015)
‘t Heerst (jan. 2012 – juni 2013)
Ode II (concerttournee – jan. t/m april 2011)
Ode (concerttournee – jan. t/m maart 2010)
Acda en de Munnik spelen (okt. 2007 t/m mei 2009)
Op Voorraad III, Jaren ver van hier (concerttournee -jan. t/m maart 2006)
Ren Lenny Ren (rockopera okt 2004 t/m mei 2005)
Work in Progress (april & mei 2004)
Groeten Uit Maaiveld (jan. t/m mrt 2003)
Trilogie (maart 2002)
Deel III; It’s only cabaret but I like it (april 2000 t/m dec. 2001)
Deel II; Life is what happens to you while you’re busy making other plans – John Lennon (okt. 1998 t/m dec. 1999)
Op Voorraad (concerttournee – aug. t/m okt. 1998)
Zwerf’ on (1996-1998)

Discografie:
‘t Heerst (2012)
Jouw leven lang bij mij (2009)
Nachtmuziek (2007)
Adem (2005)
Liedjes van Lenny (2004)
Groeten uit Maaiveld (2002)
Trilogie (2002)
Live met het Metropole Orkest (2001)
Hier Zijn (2000)
Op Voorraad Live (1999)
Live in de Orangerie – bonus-cd bij Op Vooraad Live
Naar Huis (1998)
Acda en de Munnik (1997)
Zwerf’on – bonus-cd bij Acda en de Munnik

Bijzondere (festival) optredens:
Lowlands Festival, Biddinghuizen (aug. 1998)
Helikoptour Bevrijdingsdag (5 mei 1999)
Parkpop, Den Haag (juni 1999)
Java Eiland, A’dam met De Dijk en Van Dik Hout (juli 2006 / juni 2008 / 2010)
Libelle Zomerweek, Almeerderstrand (mei 2009)
Tricolores in concert, Willem II Stadion, Tilburg (juni 2009)
Festival Zand, Almeerderstrand (aug. 2009 & 2013)
Bavaria Open Air, Lieshout (aug. 2009)
Concertgebouw, A’dam (feb. 2010)
Paaspop, Schijndel (april 2010)
Dubai Theater, Dubai (V.A.E.) (okt. 2010)
Vrienden van Amstel Live, Ahoy R’dam (jan. 2011 & 2013)
Symphonica in Rosso (met Nick & Simon), Gelredome (okt. 2011)
Concert at Sea, Zeeland (juni 2012)