Podcast: De Kleine Remedie

In de vijfdelige podcastserie De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit een lege Kleine Komedie met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan.

In de podcast doet een keur aan ­artiesten – zoals Theo Maassen, Claudia de Breij, Peter Pannekoek, Soundos el Ahmadi, Stef Bos, Roel van Velzen, Diggy Dex, Kiki Schippers, Viggo Waas en Tim Fransen – hun best om het antwoord te vinden op de onmogelijke vraag: hoe nu verder? Ook is er muziek van Paul de Munnik en op het balkon van de Komedie verschijnen Paroolcolumnisten, onder wie Femke van der Laan, Theodor Holman en Roos Schlikker.

Je kunt de afleveringen beluisteren als podcast (Spotify), maar ook bekijken als video. Er komt deze week dagelijks een nieuwe aflevering bij.